Vad är meningen med livet?

Jag kommer att skriva på den här bloggen, för jag tycker livet är meningsfullt och fullt av mening.

Det faktum att jag och Pernilla bestämt oss för att starta den här bloggen har gjort att jag och min pojkvän spånat hemma vid köksbordet på vad det egentligen är allting handlar om.Det kan börja med att jag kommer hem efter att ha slitit i flera timmar i skolan och han just precis har stekt och gjort i ordning en jättefin veggoburgare som står där varm på bordet och väntar på att jag ska sätta mig ned.

Meningen med livet just då var att få njuta över färdiglagad veggoburgare, stekt av min käre pojkvän när jag var hungrig.

I ett annat NU kommer meningen med livet att vara någonting annat.

Fler meningar med livet kommer att komma eftersom, stora som små, allvarliga och mindre allvarliga.

Nu till helgen kommer jag att skriva från REWORK THE WORLD i Leksand. Där kommer 2000 entreprenörer och beslutsfattare att träffas för att diskutera framtidens möjligheter för entreprenörer att skapa en bättre värld för oss att leva i.

,